Hae projektipäälliköksi työllisyyspoliittiseen hankkeeseen

Haemme projektipäällikköä Rakennuskulttuurista työtä – työllisyyspoliittiseen hankkeeseen. Määräaikainen työ alkaa 1.1.2018 mikäli rahoituspäätös on myönteinen ja kestää vuoden 2018 loppuun. Hankkeelle on haettu lisäksi vuoden jatkoaikaa.

Rakennuskulttuurista työtä on työllistävä hanke, jonka tarkoituksena on parantaa korjausrakentamisen ja rakennuskulttuuriin laajemminkin liittyvien alojen työttömien työhakijoiden työmarkkinavalmiuksia ja ammatillista osaamista sekä edistää heidän työllistymistään. Kohderyhmä on yli 2 vuotta työttömänä olleet. Tavoitteena on tarjota työkokeilupaikka tai palkkatuettu työsuhde vähintään 50 henkilölle vuoden aikana. Tavoitteena on, että suurimmalle osalle hankkeen asiakkaista löytyy hankkeen aikana muu ratkaisu kuin paluu työttömäksi työnhakijaksi. Hanke lupaa, että jatkopolkuja syntyy vähintään 40 %:lle hankkeeseen osallistuneista.

Projektipäällikön työssä on eduksi seuraavat taidot:

  • Olet kokenut projektiosaaja, hallitset talousseurannan, raportoinnin ja ajankäytön.

  • Olet toiminut työnantajan edustajana ja kykenet hoitamaan projektin työntekijöiden ja työkokeilijoiden sopimusasiat.

  • Osaat aktivoida ja innostaa osallistujia oman uran suunnittelussa kunkin henkilön tarpeiden mukaisesti ja etsit heille jatkopolkuja joko opiskeluun tai työhön.

  • Kykenet monipuoliseen vuorovaikutukseen sekä hankkeeseen osallistuvien kanssa että ympärillä olevan verkoston kanssa.

  • Sinulla on projektin tavoitteiden mukaisesti myös itselläsi vahva näkemys säilyttävästä korjausrakentamisesta.

  • Yhdistystoiminta on sinulle tuttua.

  • Sinusta löytyy huumoria ja positiivisuutta arjen harmauden selättämiseksi.

Työssäsi sinulla on työparina työmaapäällikkö, tukena yhdistyksen hallitus sekä hankkeen ohjausryhmä. Verkoston jäseniä ovat työvoimaviranomaiset ja muut viranomaistahot, yritykset, yhteisöt ja yhdistyksen jäsenorganisaatiot. Yksi tärkeä yhteistyön suunta on oppilaitokset, sillä suurin osa palkkatuetuista työsuhteista on oppisopimuksia.

Lähetä hakemus ansioluetteloineen sähköpostitse 27.11.2017 klo 16:00 mennessä osoitteeseen: info (at) piiru.fi

Haastatteluun valitut kutsutaan haastatteluun 28.11. ja haastattelut toteutetaan viikon 48 aikana. Hankkeen rahoituspäätös tulee joulukuun aikana.

Lisätiedot ja tiedustelut

Työmaapäällikkö Pertti Pulkki, puh: 050 4610106

pertti.pulkki (at) pispala.net

Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry

Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry:n tarkoitus on vaalia rakennuskulttuuria, rakennusperinnön hoitoa ja olemassa olevaa rakennuskantaa Pirkanmaalla. Yhdistys edistää rakennusten laadukasta ja arvot huomioon ottavaa kunnossapitoa ja korjaamista. Toiminnallaan yhdistys tukee kestävää kehitystä. Yhdistys vastaa Rakennuskulttuurikeskus Piirun toiminnasta.

Lisätietoja: www.piiru.fi