Rakennuskulttuurikeskus Piiru

Rakennuskulttuurikeskus Piiru

shortly_in_English.pdf

Pelastetaan Uiton talo -kampanja päättyi kesäkuun lopussa. Kiitokset kaikille mesenaateille, palaamme asiaan vastikkeiden kanssa.

Rakennuskulttuurikeskus Piirun korjaustyöt jatkuvat sisätiloissa. Yläkerrassa alkaa olla lähes valmista, lamppujen asennusta vailla. Pian uudet työhuoneet ovat valmiina ja voimme luoda Piiruun oman työyhteisön. Alakerran kompostikäymälässä työt jatkuvat, uunien ja hellojen korjauksia tutkitaan ja vanhoja listoja puhdistellaan ja asennellaan paikoilleen.

Osaajafoorumi löytyy osoitteesta www.osaajafoorumi.fi

Osaajafoorumi on pirkanmaalaisille suunnattu paikka, josta rakennuttaja löytää luotettavia tekijöitä ja jossa eri alojen osaajat voivat keskustella ja vaihtaa tietoja omalla sivustollaan. Osaajafoorumia ylläpitää Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry. Osaajafoorumin suunnittelun ja toteutuksen taustalla ovat Raksu-projekti ja Tampereen rakennuskulttuurin neuvonta- ja koulutuskeskus projekti.

Varaosapankki on pienimuotoinen rakennusosien välityskanava, jonka toiminnasta vastaa Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys.

Sivuilta löytyy

Tälle sivustolle kootaan linkkejä ja vinkkejä, kuinka rakennuksia voidaan korjata, millaisia materiaaleja kannattaisi käyttää ja mistä löytyy ammattitaitoisia tekijöitä. Uusimpana sivuilta löytyy Vanhan rakennuksen kunnostusopas -sarja, jonka julkaisija on Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry. Oppaat julkaistaan pdf-muodossa ja jatkossa mahdollisuuksien mukaan myös kirjasina.

Tutustu sivuihin rauhassa ja mieti, mitä näistä voisit itse hyödyntää. Mikäli sivulta löytyy virheitä tai haluat lisätä sinne tietoa, anna palautetta yhteystietolomakkeen kautta. Lomakkeen avulla voit myös liittyä keskuksen tiedotuslistalle.

Sivuja ylläpitää Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistys ry.