Avustukset-teemailta torstaina 8.9. klo 17.30-19

Pirkanmaan maakuntamuseo järjestää yhteistyössä Museoviraston ja Pirkanmaan ELY-keskuksen kanssa teemaillan, jossa kerrotaan kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten entistävään kunnostukseen ja hoitoon myönnettävistä avustuksista. Tilaisuus pidetään verkossa Zoomissa ja paikan päällä Piirulla (Uittajankatu 10, 33250 Tampere.) Tilaisuus on maksuton.   

 

Avustusten hakuaika on vuosittain loka-marraskuussa, joten tarjolla on ajankohtaista tietoa ja käytännön ohjeita avustusten hakuun. Teemaillassa puhuvat ja kysymyksiin vastaavat erikoisasiantuntija Harri Metsälä Museovirastolta, ylitarkastaja Ilari Rasimus Pirkanmaan ELY-keskukselta ja perinnerakennusmestari Anne Uosukainen Pirkanmaan Maakuntamuseolta. 

 

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa nettilomake.fi/form/13650 . Huomioithan, että paikan päällä Piirulla on rajoitetusti tilaa, joten mukaan mahtuu ensimmäiset 15 ilmoittautunutta. 

 

Avustuksiin liittyviä kysymyksiä voit lähettää meille jo etukäteen osoitteeseen info@piiru.fi . Kysymyksiä voit kysyä myös live-lähetyksen aikana.  

 

Tervetuloa!