Kaksi työmaapäällikköä PiPa-hankkeeseen

Haemme kahta työmaapäällikköä vuoden 2021 alkaneeseen Piirun verran Parempaa-hankkeeseen. Kyseessä on työllisyyspoliittinen hanke, jonka tarkoituksena on parantaa korjausrakentamisen ja rakennuskulttuuriin laajemminkin liittyvien alojen työttömien työhakijoiden työmarkkinavalmiuksia ja ammatillista osaamista sekä edistää heidän työllistymistään. PiPan koti on Tampereen Pispalassa sijaitsevassa Pirkanmaan rakennuskulttuurikeskus Piirussa, joka toimii korjausrakentamisen oppimisympäristönä.

Hankkeen kohderyhmänä ovat TE-toimistossa vähintään 12 kuukautta tai yli 24 kuukautta työttömänä olleet työttömät, joiden työttömyys on vaarassa pitkittyä yli 12 kuukauden; nuoret, joilla on osaamisen kehittämisen ja ohjauksen tarve; heikossa työmarkkinatilanteessa olevat; korjausrakentamisen kokemusta jo omaavat tai koulutuksen siihen saaneet pitkään (vähintään 12 tai 24 kk) työttömänä olleet, jotka voivat jatkossa työllistää itsensä.

Työmaapäällikkönä sinulla on työmaaprojektien kokonaisvastuu käsittäen mm. suunnittelun ja valvonnan. Hoidat työmaata ja työporukkaa jämäkästi sekä ihmisläheisesti, vastaat työturvallisuusasioista sekä työmaahenkilöstön ohjaus-ja johtotehtävistä sekä materiaalihankinnoista. Sinulla on organisointikykyä, hyvät sosiaaliset taidot sekä innostava asenne ja hurtti huumorintaju. 

Toivomme sinulta

  • sopivaa koulutusta ja vahvaa työkokemusta säilyttävän korjausrakentamisen alalta
  • esimieskokemusta
  • osaamista työmaiden vetämisestä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • joustavuutta, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja

 

Palkkaus 2500 €/kk. Työ kestää vuoden 2021 loppuun asti. Mikäli projekti jatkuu vuonna 2022, on mahdollisuus jatkoon. Työssäsi työparina toimii hankkeen toinen työmaapäällikkö ja projektipäällikkö. Tukena on myös yhdistyksen hallitus.

Lupaamme näköalapaikan säilyttävän korjausrakentamisen saralta.

Lähetä hakemus ansioluetteloineen sähköpostitse 18.1.2021 mennessä osoitteeseen: info@piiru.fi. Työ alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haastatteluun valitut kutsutaan haastatteluun tammikuun aikana.

 

Lisätiedot ja tiedustelut

Projektipäällikkö Katja Wallenius

050 471 5250