Metsä-Tappura Oy, yhdistyksen uusin jäsen

Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistyksen tarkoituksena on vaalia rakennuskulttuuria, rakennusperinnön hoitoa ja olemassa olevaa rakennuskantaa Pirkanmaalla. Yhdistyksemme edistää rakennusten laadukasta ja arvot huomioon ottavaa kunnossapitoa ja korjaamista.
 
Yhdistyksemme on 19.3.2019 hyväksynyt uudeksi jäsenekseen Metsä-Tappura Oy:n.
 
Metsä-Tappura oy on 1996 perustettu perheyritys Lempäälän Nurmen kylästä. Yritys on laajentanut puutavaravalikoimaansa sahatavarasta mm. paneeleihin, listoihin, erikoispuusepäntavaraan ym. ja tarjoaa kattavasti eri puutavarapalveluja. Yritys tarjoaa myös tilauspuusepäntöitä, kuten erilaisia mallin mukaan valmistettuja sisustus- ja tippalistoja, puukoristeita ym. esimerkiksi entisöintikohteisiin.
 
Metsä-Tappura toimii omalla tilallaan, historiatietojen mukaan yli 500 vuotta vanhassa miljöössä. Käytössä on esimerkiksi 1900-luvun alkupuolelta oleva pärehöylä. Vanhimmat tuotantokäytössä olevat rakennukset ovat 1800-luvun alusta peräisin olevia hirsirakennuksia. Lisätietoja https://www.metsa-tappura.fi/
 
Pirkanmaan rakennuskulttuuriyhdistyksen jäseninä ovat Arkkitehtitoimisto Antti Nyman, Ekokumppanit Oy, Fibratus Oy, Hattulan kaakelitehdas Oy, Kulttuuriosuuskunta Aktivaattori, LVI Kalske Oy, Pispalan saunayhdistys ry, Suomen Rakennuskonservointi, Taidosto osuuskunta, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus sekä T:mi Leena Lusa
 
Yhdistyksen Sääntöjen mukaan varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen päämäärät ja toimii niiden hyväksi. Yhteisöksi katsotaan kaupparekisteriin rekisteröity yh­teisö tai yksityinen elinkeinonharjoittaja, yhdistysrekisteriin rekisteröity yhdistys, säätiöre­kisteriin rekisteröity säätiö tai julkisyhteisö. Jäseneksi hyväksymisestä päättää hallitus.