Piirulainen esittäytyy: Osku Leinonen

1) Taustasi; mitä muuta olet tehnyt ja teet elämässäsi, paitsi töitä Piirun ja PRKY ry:n parissa?

- Ennen Piirua olen työkennellyt muun muassa esiintyjänä, ohjaajana, monitoimitilan isäntänä, tapahtumien tekijänä ja rakennusapumiehenä.

2) Mikä toi Sinut Piiruun?

- Halusin löytää työpaikan, missä tehdään mielekästä työtä ja jossa voin yhdistää tapahtumien ja tilan isännöintiä, valokuvausta monissa muodoissaan, markkinointia ja graafista suunnittelua - Piirussa on tätä kaikkea ja uskomattoman upeassa miljöössä, maailman parhaassa Pispalassa. Olen vieläpä oppisopimuskoulutuksessa, joten tulen saamaan myös media-alan ammattitutkinnon kesällä 2020. Yksityiskohdat, rakennuskulttuuri- ja ympäristö sekä elämää kokevat ja kokeneet materiaalit ovat minulle rakkaita.

3) Millainen on toimenkuvasi Piirussa, mitä kaikkea tehtäviisi kuuluu?

- Olen mediasuunnittelija ja tapahtumien tekijä. Lisäksi valokuvaan, teen esitteitä, markkinointia, viestintää, ohjaan kävijöitä ja pyrin tuomaan Pirkanmaan Rakennuskulttuuriyhdistyksen tärkeää työtä esille ja löydettäväksi.

4) Miten työsi näkyy ulospäin?

- Joskus vallattomistakin tapahtumailmoituksista ja -valokuvista, näkyvyydestä sekä talon hyvästä ilmapiiristä ja mainioista kursseista, yhdessä muiden sielukkaiden työntekijöiden luomana.

5) Millaisia ajatuksia Sinulla on ammatillisen tulevaisuutesi suhteen?

- Toiveena on kehittyä graafisen suunnittelun taidoissa, vahvistaa omaa valokuvaustyyliä ja helpottaa valokuvieni ja canvas-taulujeni löytymistä. Piirun oloinen työpaikka olisi mahtava löytää tämän työrupeaman loputtua - jossain kulttuurilaitoksessa, kaupungin yksikössä, teatterissa, museossa tai yhdistyksessä. Tai monipuolisesti graafista suunnittelua ja valokuvaamista yhdistävässä yrityksessä.

6) Miten Sinut tavoittaa, tai missä töihisi ja ajatuksiisi voi tutustua tarkemmin?

- Minut ja kuviani löytää muun muassa näiden linkkien takaa (klikkaa otsaketta):

Pinterest taulu Piirussa tekemisistäni

Valokuvagalleria Pispalasta

Sähköpostisoitteeni ja yhteystietoni löydät täältä

Aurinkoisin terveisin, Osku Leinonen Piirulta

(Kuva Maria Salangina)