Uudet piirulaiset esittäytyvät

Piiruun lisää naisenergiaa

Lämpimän kesäpuhurin puhaltaessa Pispalassa, lennähti Rakennuskulttuurikeskus Piiruun lisää naisenergiaa. Raku-hankkeen uutena projektipäällikkönä 1.6. aloitti Katja Wallenius ja Piirun tapahtumakoordinaattorina 3.6. Ritva Ruponen.

Ritvan tontille kuuluvat säilyttävä korjausrakennusneuvonta ja aiheeseen liittyvät tapahtumat sekä talon eri toimintojen kehittämien. Ritva on koulutukseltaan rakennusrestaurointiartesaani ja hänellä on pitkä kokemus säilyttävän korjausrakentamisen kouluttajana ja yrittäjänä. Ritva on tamperelainen paluumuuttaja, joka on asunut Akaassa monet vuodet. - Odotan innolla, että pääsen vauhtiin alkutohinan jälkeen, Ritva iloitsee. 

Pispalal likka Katja, on syntyperäinen pispalalainen. -Tupsahdin pestiin sattuman kautta, kun pohdimme edelliselle projektipäällikölle seuraajaa, Katja kertoo.
Katja siirtyi Rakuun Pirkanmaan Järjestö 2.0-hankkeesta. Hän on aktiivinen toimija Pispalan yhdistyskentällä (Pispalan asukasyhdistys pj, Pispalan Kirjastoyhdistyksen ja Moreenin hallituksen jäsen) ja päätoimittaa Pispalalainen-lehteä. Rakennuskulttuuriin ja korjausrakentamiseen Katja on perehtynyt kädet savessa oman taloprojektinsa kautta.

Taas tehdään Piirun verran parempaa, kaksikko nauraa.

Ritva Ruponen ja Katja Wallenius iloitsevat Piirun ovella.