Vanhan hirsitalon siirto –luento verkossa ja paikan päällä Piirulla 23.8.

Vanhan hirsitalon siirrossa mukana ovat sekä järki että tunteet. Miksi talo kannattaa siirtää? Miten se puretaan ja rakennetaan uudelleen? Miten lupaprosessi menee? Mikä kaikki poikkeaa tavanomaisesta uudisrakentamisesta? Ja voiko talon kulttuurihistorialliset arvot säilyttää samalla kun rakentaa mahdollisimman ekologisesti?
Näihin kysymyksiin pureudutaan Maija Stenvallin luennolla. Hänelle on kertynyt aiheesta käytännön kokemusta oman ympärivuotisen asunnon siirtohankkeessa ja hän on laatinut aiheesta myös tietokirjan Rakennustiedolle. Koulutukseltaan Maija on FM ja puuseppä ja hän on toiminut työelämässä pitkään yhdyskuntasuunnittelun ja tällä hetkellä myös vähähiilisen rakentamisen edistämistehtävissä. Maijalla pysyy kädessä sekä kynä, että sorkkarauta. Luennolla kuulee siis sekä teoriaa että kokemuksia rakentamisesta käytännössä.
Luento järjestetään verkossa Zoomissa sekä Piirulla paikan päällä osoitteessa Uittajankatu 10, 33250 Tampere.
Luentomaksu on 30 €. Ilmoittautuminen luennolle tapahtuu nettilomakkeella osoitteessa nettilomake.fi/form/13575 . Ilmoittautuminen on sitova. Piirulla on paikkoja rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat maksuohjeet ilmoittautumisen jälkeen. Paikkasi luennolla varmistat maksamalla luentomaksun ohjeiden mukaisesti.
Maksamalla luentomaksun saat linkin Zoom-kokoukseen. Sinun ei tarvitse asentaa Zoom-ohjelmaa laitteellesi.
Lämpimästi tervetuloa!