Ikkunoiden kunnostuksen peruskurssi 8.-9.10.

08.10.2022 09:00-09.10.2022 17:00

Nyt on tilaisuus oppia, miten vanhat ikkunat kunnostetaan perinteisin menetelmin ja materiaalein.  Ota oma ikkuna mukaan ja tule kurssille!   

 

Kurssilla käydään läpi tyypillisimmät vauriot sekä kunnostuksen eri työvaiheet. Kurssin sisältö tiivistetysti: ikkunanpuitteiden muistiinpanot, pohjatyöt mm. kittausten sekä lasien irrotus tarvittaessa, metalliosien irrotus tarvittaessa ja hilseilevien maalikerrosten poisto. Ruuvinreikien ja liitosten uusintatapitus tarvittaessa. Kittiurien esikäsittely sekä kittaus ja/tai lasitus. Ajan riittäessä kurssilla esitellään metalliosien ruosteenpoisto ja ruostesuojaus. Kunnostuksessa edistyminen on yksilöllistä, mutta kurssilla käydään läpi peruskunnostuksen vaiheet mahdollisimman kattavasti. Peruskurssi ei sisällä puukorjauksia tai maalausta. 

 

Kurssin vetäjänä toimii Sanna Stenroos, Restaurointi & Maalaus Rosette. Kurssiaika molempina päivinä klo 9-17, paikkana Pinotie 13, halli 14, 33470 Ylöjärvi.  

 

Kurssimaksu on 190 €/henkilö ja kurssille otetaan 8 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä (min 6 hlö). Ilmoittautuminen on sitova. Saat ohjeet mukaasi tarvittavista materiaaleista ilmoittautumisen yhteydessä ja sen jälkeen maksuohjeet. Paikkasi kurssilla varmistat maksamalla kurssimaksun ohjeiden mukaisesti.    

Ilmoittaudu mukaan 8.-9.10. kurssille osoitteessa nettilomake.fi/form/13678 

 

Lämpimästi tervetuloa!